AQUEST NADAL A LA LUDOTECA...


Durant les festes de Nadal, a la Ludoteca  Jocs, hem passat uns dies plens d’emocions, activitats, tallers, campanades d’any nou, campionats, somriures i sobretots jocs, MOLTS JOCS!!
                   
També aquest any, els infants que ho han volgut, han participat al TALLER DE MÀGIA, on el Mag Karles els hi explicava quins són els secrets per convertir-se en un bon Mag o Maga: Com despistar al públic, l’ importància de mesurar les paraules, com ho pots fer perquè l’espectador/a digui el que tu vols… i molts altres secrets d’aquest art escènic tant espectacular.

Una altra novetat d’aquest any, era el CAMPIONAT DE PIOU-PIOU. Tots els infants que varen participar al concurs ho varen fer molt bé, respectant les normes i cercant les millors estratègies. Després d’unes hores intenses de joc, es va disputar la final; una partida molt igualada i interessant on el guanyador va ser en Carles Prat Capdevila. El premi del concurs era un joc de taula, el “Fantasma Blitz”.

Aquest any, la Ludoteca de Nadal han estat pocs dies, però molt divertits!! Estem molt contents de la rebuda de les noves activitats, tant amb nombre de participació com en implicació i ganes dels participants... si tot va bé, repetirem!! Així que només ens queda donar-vos les gràcies per un Nadal tant dolç i desitjar-vos a tots i totes "Que el 2015 sigui l’any!! Que sigui ben simpàtic i PLE DE JOC!!".


Comentaris

Entrades populars