El joc de la Castanyada!

Ja feia algunes setmanes que el preparàvem i per fi el 31 d'octubre vam poder jugar al Joc de la Castanyda que havíem preparat entre tots els nens i les nenes de la Ludoteca.

El joc consistia en 5 proves, cadascuna organitzada per un grup d'infants diferent que se la van inventar, preparar el material i dinamitzar ells mateixos. Per cada prova que aconseguies obtenies punts per participar al sorteig final.

Voleu saber quines eren les proves? Mireu, mireu...

Cançó de la tardor: Tirem un dau i destapem tantes paraules sorpresa com el número que ens ha sortit. Aquestes seràn les paraules que hauràn de sortir a la cançó que ens inventarem. Sort que els organitzadors van ajudar-nos una mica amb les bases de rock i rap que van escollir!




Punteria: Amb una castanya hem d'aconseguir tocar-ne una que hi ha al centre de la taula. No era tan fàcil com semblava.



Estampar castanyes amb pintura: Per què pintar amb pinzells si ho podem fer amb castanyes? En això consistia aquesta prova, en fer volar la imaginació i els colors.




Maquillatge: Anar a la prova de maquillatge era com anar a una autèntic saló de bellesa! Els organitzadors van preparar un catàleg amb maquillatges per inspirar a tots els nens i nenes que es volien maquillar.




Túnel del terror: Els voluntaris, a més d'ajudar-nos amb les proves també van preparar un petit túnel del terror per aquells que volguessin posar a prova la por passant per una habitació d'hotel encantada.

I finalment el Sorteig! Els nens i nenes que van organitzar el sorteig van pensar molt acuradament quins podien ser els millors regals i els van preparar perquè estiguéssin a punt per entregar-los.

Moltes gràcies a tots els nens i nenes, voluntaris i voluntàries que van venir i que van organitzar entre tots i totes EL JOC DE LA CASTANYDA, ens ho vam passar genial! 

Comentaris

Entrades populars