ALGUNS JA TENEN CLAR QUÈ DEMANARAN ALS REIS!!


El passat diumenge 17 de Novembre la Ludoteca Jocs va carregar amb tot de jocs de taula i es va traslladar per una tarda a la Sala de la Canal, que es va omplir de famílies –més de 260 persones- per tastar, provar, jugar i rejugar els més de 120 jocs diferents que hi havia.

L’objectiu de l’activitat és que les famílies i els infants puguin provar jocs de taula i recollir informació i consells per d’aquesta manera fer una bona carta dels reis, tenint clar què volen, si els hi agrada o no, si és adequat per ells/es... ja que a més a més de jugar, podien agafar catàlegs de diferents establiments i les recomanacions de jocs de taula.

Aprofitem per recordar que la campanya de Nadal encara no ha finalitzat, i que podeu passar per la ludoteca a provar jocs de taula, demanar informació i hi trobareu també catàlegs per consultar; que també els podreu trobar a la Biblioteca Caterina Figueras.

Un any més estem molt contents i contentes de l’èxit de l’activitat i aprofitem per donar les gràcies als nostres col·laboradors: Les botigues “eines per aprendre” i “HomoLudicus”, l’editorial “DEVIR”, l’escola “El Castell”, la biblioteca “Caterina Figueras” i als infants i voluntaris/es que varen ser els cambrers i cambreres dels jocs durant l’activitat!!


Moltes gràcies i ens veiem l’any que ve!! 

Comentaris

Entrades populars