Ludoteca d'estiu: 3a setmana!

Dilluns: Samarretes!
Ja heu vist que boniques ens van quedar les samarretes  que vam estar fent el dilluns. Vam descobrir que amb una mica de plastidecor, una samarreta i una planxa podem dissenyar i fabricar les nostres pròpies samarretes i així tenim un record de la Ludoteca d'estiu. Mireu, mireu, com van quedar...
















Dimecres: Jocs d'aigua
Els dimecres sempre són passats per aigua i tot i que al principi semblava que s'ennuvolaria vam poder-nos despedir dels jocs d'aigua a la Ludoteca com cal. 
Entre jocs vam acabar fent explotar més de 150 globus d'aigua! Vam fer un memory, un joc d'habilitat i una gran guerra final amb tots els globus que havíem anat aconseguint. Va ser molt divertit!














Divendres: Excursió al Camp de les Lloses! 
El divendres hem anat de visita al fantàstic Museu del Camp de les Lloses, quins espais tan xulos tenim a prop de casa, oi?
L'Imma ens ha explicat un munt de coses súperinteressants i finS i tot hem pogut veure com un grup d'arquòlegs i alqueòlogues feien l'excavació.

Hem descobert i après un pilot de coses que no sabiem! 

Moltes gràcies Imma per la súper visita!

L'Imma ens ha explicat que podem anar a fer visites amb la família i amics de forma totalment gratuïta! Degut a les mesures pel COVID millor demanar cita prèvia us deixem el contacte per si us animeu a fer-hi una visita i us deixem la seva pàgina web perquè hi pogueu fer un cop d'ull. Nosaltres us la recomanem totalment!

Web: http://www.campdeleslloses.cat/
Telèfon: 938 125 234
Mail: campdeleslloses@e-tona.net









Comentaris

Entrades populars