1a Setmana de Ludoteca d'estiu!

Hola hola!

La primera setmana de Ludo d'estiu va donar per molt i us volem explicar què hem fet!

Dilluns va ser el primer dia i com que gairebé ja ens coneixíem tots i totes vam començar amb una activitat. Els més petits van descobrir que havien arribat una colla de monstres al pati del Castell, els vam conèixer i intuïm que rebrem les seves visites durant tot l'estiu...

Els més grans van trobar una caixa d'eines sense eines però amb un sobre i una missió: Construir el millor circuit de boles del món. Per fer-ho cada setmana hauran de completar un repte i de moment, el primer que consistia en decidir entre tots com volíem que fos i fer una llista amb el material que necessitem ja l'hem superat! Estem apunt pel següent i us mantindrem informats!

Dimarts és un dels dies més esperats i des de ben d'hora vam estar impacients i preparats per anar a la piscina. Tot i que gairebé no sortim de l'aigua vam tenir temps de fer alguna partida a jocs de taula!


El dia del mig fem tallers, n'hi ha alguns que hi són cada setmana i d'altres que van canviant. Aquesta setmana vam provar de fer Slime... i ens en vam ensortir! Però com s'enganxa! També vam practicar per fer d'espies amb la gran teranyina que hi havia muntada!





Oh no! Som dijous, toca piscina però plou! No passa res, varem anar a la Ludo i vam improvisar espectacle de màgia i mil jocs més. Qui diu que els dies de pluja són avorrits?



Ja encarem el cap de setmana però per acomiadar-nos de la primera setmana de Casal ens n'anem d'excursió! Vam anar a buscar alguns del Geocatchings que hi ha a Tona. Ens hem sentit com autèntics exploradors buscant un tresor i dels tres que buscàvem en vam trobar dos! Prou bé, no? :P





Comentaris

Entrades populars