10 Hores de Joc

Per acabar de culminar una setmana molt bonica, el diumenge 26 de novembre la Ludoteca Jocs es va traslladar a l’Institut per dur a terme les ja tradicionals “10 Hores de Joc” de la Ludoteca.

L’activitat, que s’emmarca dins de la Campanya de Nadal anomenada “Què em portaran els reis?” i que té l’objectiu d’assessorar i donar consells pràctics a les famílies per escollir la millor joguina per aquestes festes, va acollir unes 250 que durant tot el dia van poder provar jocs de taula i conèixer les novetats d’enguany. .

A més, totes elles van poder participar en el sorteig de 2 jocs de taula cedits per les botigues Eines per aprendre i Gargamel Joguines, que han col·laborat amb nosaltres un any més deixant-nos jocs. Les afortunades van ser l’Abril i l’Ainara.

Durant les pròximes setmanes a la Biblioteca Caterina Figueras podreu consultar catàlegs de joguines i buscar informació sobre les joguines idònies per vosaltres.


Aprofitem per donar les gràcies a tothom que va assistir a l’activitat i a tots els nens i nenes de la ludoteca que van venir a fer de cambrers i ens van donar ajudar durant l’activitat. Moltes gràcies!!


Comentaris

Entrades populars