QUÈ EM PORTARAN ELS REIS?

Aquesta activitat neix amb l’objectiu d’apropar, donar a conèixer i promocionar els jocs de taula a les famílies com a recurs per compartir i aprendre. També amb l'objectiu de fomentar l'esperit crític dels infants i les famílies alhora d'escollir jocs i joguines per escriure la carta als reis mags. 

Us deixem el cartell de l'activitat central de la campanya, i si teniu ganes de passar la tarda del diumenge 22 per Can Codina, ens veiem JUGANT!!



D’altra banda, a partir del 16 de Novembre i fins al 22 de Desembre, a la Biblioteca hi trobareu catàlegs i recomanacions de pàgines web relacionades amb els jocs i joguines, editorials, més consells i recomanacions...etc.
I pels que no hagueu pogut venir a Can Codina el diumenge, cal saber que dins les mateixes dates a la Ludoteca hi trobareu els jocs de taula i els catàlegs per consultar i agafar; així com assessorament relacionat amb jocs i joguines.

US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES!!


Aprofitem per donar les gràcies als nostres genials col·laboradors: La biblioteca Caterinafigueres, la botiga de Tona Eines peraprendre, la botiga de Granollers Homoludicus, i la botiga de Vic Gargamel Joguines, l’escola El Castell i l’editorial DEVIR i la nova editorial VIRAVI

Comentaris

Entrades populars