HEM ORGANITZAT LA CASTANYADA!


El passat divendres dia 30 d’Octubre, a la Ludoteca jocs varem celebrar la castanyada. Aquest any, els nens i nenes de la Ludoteca que ho han volgut han estat els organitzadors i organitzadores de les activitats de la festa.

A través d’un procés, que començava amb la pregunta: “VULL ORGANITZAR ALGUNA ACTIVITAT PELS ALTRES NENS I NENES PEL DIA DE LA CASTANYADA?”, i els infants que ho volien, omplien un paper amb la seva idea per celebrar la castanyada.

Després amb l’ajuda de preguntes que ens feien arribar arquitectes, savis, periodistes, altres nens i nenes i els propis infants, varem anar trobant respostes i donant forma a les activitats. Perquè tothom ho sabés varem fer una roda de premsa per exposar les idees i si algú tenia ganes de col·laborar amb alguna de les propostes, era el moment per implicar-se.

S’acostava el dia i només ens quedava que els organitzadors/es i els col·laboradors/es  preparessin el material i repassessin com aniria la tarda amb l’equip de voluntaris/es perquè entre tots i totes ho tinguéssim  tot clar.

Les idees que van transformar-se en activitat pel dia de la Castanyada, van ser: “Un cinema amb crispetes”, “un túnel del terror” i el joc de “l’amagada a les fosques”.

Estem molt contents de com va l’activitat i sobretot dels processos que varen fer tots els infants que es van implicar en l’organització. Donem les gràcies a tots els infants i les seves famílies pel compromís. Amb el vostre esforç, varem aconseguir que la castanyada fos realitat!!

Comentaris

Entrades populars