10 HORES DE JOCS DE TAULA "NON STOP"


QUÈ EM PORTARAN ELS REIS??

El passat 22 de novembre, la Ludoteca jocs va celebrar la jornada de 10 hores de jocs de taula. Una activitat familiar on l'objectiu principal era tastar i descobrir jocs de taula per després poder fer la carta als Reis Mags d'Orient.

La sessió començava a les 10:00h. del matí, i a aquella hora ja hi havia un gran nombre de jugaires preparats per tastar jocs de taula i passar una bona estona.

A les 20:00h. varem acabar la sessió i prop de 400 persones varen fer de la vetllada tot un èxit. Cal dir, que gràcies a la col·laboració de les botigues Gargamel de Vic, Eines per aprendre de Tona i Homoludicus de Granollers, i a l'escola El Castell de Tona, que com cada any ens cedeixen els seus jocs de taula, la diada no seria possible, de la mateixa manera que tampoc ho seria sense l'ajuda de tots els nens i les nenes de la Ludoteca que ens van ajudar a explicar i servir els jocs de taula. També a les editorials de jocs de Devir i Viravi per aportar-nos les novetats d'enguany.

A la Ludoteca estem molt contents i fem una valoració molt positiva de la diada.

Us recordem que fins el 18 de desembre es podran consultar catàlegs, provar jocs i trobar assessorament sobre aquests a la ludoteca i a la Biblioteca Caterina Figueras es poden consultar tot tipus de catàlegs sobre joguines i visitar pàgines web també especialitzades en aquest àmbit.

GRÀCIES A TOTES I TOTS PER VENIR A JUGAR AMB NOSALTRES!

SALUT I NO DEIXEU MAI DE... JUGAR!!  

Comentaris

Entrades populars