FINAL DE CURS AMB UN JOC DE NIT PER FAMÍLIES


El passat divendres dia 5 de Juny, la Ludoteca Jocs varem celebrar el final de curs amb un joc de nit per famílies. Després d’uns quants dies preparant el joc i el material amb l’equip de voluntaris i voluntàries va arribar el gran dia i varem convertir el parc de les Feixetes en un escenari màgic on trobar les claus i descobrir quin era el tresor de cadascú.

Totes les persones que hi van participar tenien aquesta missió: Per equips havien de buscar els codis dins del bosc que els permetrien obrir el seu tresor. Però van suar de valent, ja que dins del bosc estava ple de murs, uns personatges que et podien robar la identitat... Per sort tothom va poder sortir-se’n, encara que alguns va ser gràcies a la Films i la Vitus, unes fades que t’ajudaven a tenir informació dels codis.

Al final totes les famílies a fora, van poder descobrir quin era el seu tresor... el voleu saber?

“DINS TEU HI HA LA CLAU QUE OBRE TOTES LES TEVES PORTES, 
LA RESPOSTA A TOTES LES PREGUNTES. SIGUES LA TEVA PRÒPIA LLUM!!”

Més de 100 persones varen participar de la festa i estem molt contents i contentes.

Des de l’equip de la Ludoteca Jocs, aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que hi varen participar i en especial al grup de voluntàries i voluntaris de la Ludo perquè sense vosaltres NO HAGUÉS ESTAT POSSIBLE!!

BONES VACANCES D'ESTIU!!!
FINS EL SETEMBRE!!

Comentaris

Entrades populars