UN JOC DE NIT FANTÀSTIC!!

El passat divendres dia 6 de Juny, la Ludoteca jocs varem celebrar el final de curs amb un joc de nit per famílies al Parc de les Feixetes. Portàvem molts dies preparant el joc i el material amb l’equip de voluntàries i voluntaris; i  estem molt contents perquè més de 80 persones varen acostar-se a la falda del castell per superar el repte en equip!!

Les famílies que s’havien apuntat, varen ser els afortunats d’entrar a “l’escletxa del futur”, i d’aquesta manera conèixer algunes sorpreses que els hi depara el futur als diferents membres del grup. Primer però, varen haver de suar de valent per conservar el material que necessitarien per comprar aquests missatges de futur; i ho varen fer molt bé superant les proves que els voluntaris i voluntàries feien durant el camí. 

Us hem de dir que les famílies de Tona, tot i la dificultat de les proves, varen poder aconseguir molts missatges de futur descobrint que algun d’ells i/o elles viatjarà a la Lluna, cantarà a Eurovisió, li tocarà un sac de patates o fregar l’escala... entre d’altres.

Malgrat els grups deien que se’ls hi havia fet molt curt... la vetllada va finalitzar amb molts somriures i amb ganes que arribi el joc de nit de l’any que ve. Des de l’equip de la ludoteca estem molt contents de com va anar i aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que hi varen participar i en especial al grup de voluntàries i voluntaris de la Ludo perquè sense vosaltres no hagués estat possible!!

BONES VACANCES D’ESTIU

 I FINS AL SETEMBRE!!

Comentaris

Entrades populars