JA SABEM CUIDAR LES NOSTES MASCOTES!


El passat dilluns 28 d’Abril, a les 18:00h. varem rebre la visita de la Laura Ferrer Baulenas, una veterinària del Centre Veterinari Tona experta en animals; i unes 30 persones varen poder gaudir d’una xerrada molt interessant sobre “com cuidar la seva mascota”.

Primer de tot la Laura ens va explicar en què consistia la seva feina com a veterinària, i ben ràpid ens va començar a explicar quines coses havíem de tenir en compte per tenir la nostra mascota ven cuidada, també els principals problemes en els que es troben la majoria d’animals i l’època de l’any que passa.

Al cap d’una estona, tothom va començar a aportar la seva experiència amb les mascotes i a fer preguntes per resoldre els seus dubtes. Varen ser molt interessants tots els temes que van sortir i també tot el que varem poder aprendre. Al final de tot, els participants varem poder emportar-se un pack de regals amb informació de tot el que havíem parlat.

Agraïm al Centre Veterinari Tona la col·laboració i esforç per l’activitat. I moltes gràcies també a tots els participants, estem molt contents de com va anar i de la gran utilitat que va tenir la xerrada.


Fins la propera!!  

Comentaris

Entrades populars