UN CARNESTOLTES MOLT DIVERTIT!!


El passat divendres 7 de Març, a la Ludoteca Jocs varem rebre una visita molt especial. Dies abans rebíem un correu electrònic amb un vídeo de Sa. Majestat el Rei Carnestoltes, ens explicava que tenia moltes ganes de passar per Tona i venir a la Ludoteca a jugar, cantar, saltar, donar voltes... però que li feia vergonya venir perquè no sabia ballar.

Estava molt trist, i per aquest motiu, amb els infants de la ludoteca varem decidir muntar una gran festa i preparar un ball per poder ensenyar a l’amfitrió de la festa a BALLAR!! Per la seva visita també varem preparar una passarel·la, musica de tot tipus, i un regal amb dedicatòries de totes les nenes i els nens. I al final, abans de marxar, ens va confessar que s’havia emocionat molt... i que tornaria!!

Va ser una tarda esplèndida, van venir molts infants disfressats de mil maneres originals i això va fer que ens ho passéssim tant bé. La tarda va finalitzar amb un ball i sobre tot, jugant molt, molt i MOLT!!

Donem les gràcies al Carnestoltes per venir a portar alegria a la nostra festa i també a l’equip de voluntaris i voluntàries per ajudar-nos tant!!

Moltes gràcies a tothom!!


Comentaris

Entrades populars