LA SETMANA DELS DRETS DELS INFANTS A LA LUDOTECA JCOS!!


La setmana del 18 al 23 de Novembre a la ludoteca varem celebrar els drets dels Infants. Aquest any els infants que venien a la ludoteca podien gaudir cada dia d’una activitat diferent per explicar el concepte de “dret” i també per conèixer-los.

Així doncs, el dilluns varem rebre la visita d’en Francesc Torras, un expert en drets dels infants que ens va explicar quan es van crear els drets, què passava abans de la seva creació, perquè existeixen… i ens va respondre totes les preguntes que ens van sortir. El dimarts varem projectar uns vídeos que ens explicaven els drets. El dimecres, que era el Dia Internacional dels Drets dels Infants, varem celebrar el dret a jugar. El dijous varem gaudir d’una tómbola dels drets, on al final d’un divertit sorteig, podies escollir adhesius dels drets. Per acabar, el divendres varem recollir “la mirada dels infants!” amb una gravació d’uns vídeo per conèixer de ven a prop l’opinió dels infants.

Decidits a seguir treballant per apropar els drets dels infants a tots els infants i famílies de Tona i del món, estem molt contents del resultat de la setmana.

Agraïm a en Francesc Torras, a la Biblioteca Caterina Figueras i al nostre equip de voluntaris l’esforç i la col·laboració en les activitats.


Comentaris

Entrades populars