UN GRAN JOC DE NIT!!


El passat divendres dia 7 de Juny la Ludoteca Jocs varem celebrar el final de curs amb un joc de nit a les Feiextes. Després de molts dies preparant el joc i el material amb els voluntaris i voluntàries, va arribar el gran moment. Més de 80 persones van acostar-se a la falda del castell per superar el repte en equip.

Al bosc de les feixetes per un dia, els participants varen poder trobar les 9 fonts carregades de valors com el respecte, la sostenibilitat, el perdó... etc. Entre les fonts però, podien topar amb la confusió, disposada com sempre a fer-te dubtar i a començar de nou.

Us hem de dir que les famílies de Tona, tot i la confusió, totes varen poder aconseguir els valors i pujar terra amunt on els esperava la mare terra per fer-los decidir si els valors se’ls quedaven únicament per la família –i cada membre recollia una piruleta-; o els repartien per tota la humanitat, plantant així una llavor pel planeta Terra...

Van ser moltes les llavors que es van plantar, i esperem que les plantes creixin ven amunt!!

L’equip de la Ludoteca estem molt contents de com va anar i aprofitem per donar les gràcies als voluntaris i voluntaries de la Ludo perquè sense vosaltres no hagués estat possible!!


BON ESTIU A TOTHOM!! 
FINS EL SETEMBRE!!

Comentaris

Entrades populars