CAMPANYA DE NADAL LUDOTECA JOCS!!El passat diumenge 18 de Novembre la Ludoteca Jocs va omplir les maletes de jocs i es va traslladar per una tarda a la Sala de la Canal. Les més de cent cinquanta persones que omplien l’espai  varem poder tastar, jugar i rejugar més de 100 jocs diferents.

Al mateix temps els infants i famílies podien consultar l’espai “què puc demanar als reis” on hi explicava els tipus de joguines que hi ha o quantes en poden demanar als reis; així com també recollir catàlegs per saber les joguines que hi ha al mercat.

Recordem que la campanya de nadal encara no ha finalitzat i podeu passar per la ludoteca a provar jocs de taula i hi trobareu també els catàlegs per qui els vulgui consultar.

Estem molt contents de l’èxit de l’activitat i aprofitem per donar les gràcies als nostres col·laboradors: Les botigues “eines per aprendre” i “homoludicus” pels jocs, la biblioteca caterina figueres per la difusió i als nens i nenes de la ludoteca que varen ser els cambrers i cambreres dels jocs la mateixa tarda.

Gràcies a Tots i fins l’any que ve! 

Comentaris

Entrades populars