CARNESTOLTES A LA LUDOTECA JOCS

A la Ludoteca Jocs aquest any el carnestoltes ha arribat ple d’activitats. Durant la setmana del 7 al 10 de Març a la tarda, varem poder gaudir d’un mercat d’intercanvi de disfresses i complements. Nens i nenes de Tona van poder intercanviar allò que ja no necessitaven per altres disfresses o complements que ara no pararan d’utilitzar. Moltes gràcies, estem molt contents.

I el divendres 11 de Març a la Ludoteca Jocs també varem celebrar el nostre carnestoltes. Les activitats d’aquest dia les van decidir els propis infants a partir de varies idees treballades setmanes abans i arribant a un consens al moment de l’assemblea. El mateix divendres a les 6 de la tarda, ens va venir a veure Sa Majestat el Rei Carnestoltes i davant d’ ell varem fer una desfilada per la passarel·la, i ens va confessar que s’havia emocionat molt. El carnestoltes ens va portar una piruleta per cadascú i se’ns va acomiadar, ja que li quedava un cap de setmana ple de feina i disbauxa. Va ser una tarda esplèndida, van venir molts infants i això va fer que ens ho passéssim tant bé. La tarda va finalitzar amb un ball i sobre tot, jugant molt, molt i MOLT!!

Donem les gràcies al Rei Carnestoltes per venir a portar alegria a la nostra festa i també a les mares que ens van donar un cop de mà. Moltes gràcies a tots.

Només ens queda dir que si voleu mirar les fotos del carnestoltes ho podeu fer clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars