3a setmana Ludoteca d'estiu

La setmana sempre comença amb un repte i el d'aquesta per als petits era fer que la Lilet, un dels petits monstres que ens han anat visitant els últims dies era que pogués volar, així que van decidir fer-li unes ales! Mireu mireu! Creieu que podrà enlairar-se?


Als més grans el repte d'aquesta setmana era construir un petit vaixell a vapor que pogués portar la bola del nostre circuit per l'aigua. Vam construir 5 vaixells i tots suraven! Però la força del vapor d'aigua no va acabar de funcionar com esperàvem...



Dimecres ens vam reunir tots i totes i vam aconseguir crear un ambient súperespecial! Vam entrar dins el pati on hi havien algunes coses preparades per poder-hi jugar lliurement i construir i imaginar tot allò que volguéssim. El resultat va ser un dibuix al cel d'allò més bonic i unes casetes i cabanya per jugar!









Divendres vam tornar a fer geocatching i aquest vegada, gràcies a la nostra súper orientació vam anar trobant les peces d'un puzzle súperbonic amb un poema que ens agrada molt i volem compartir amb vosaltres!!


"Viure a l'aire lliure.
Optar a provar un nou gelat.
Dormir destapat,
dominar amb la mirada el paisatge,
pintar i saltar i jugar i cantar i sortir i ballar
i cridar i somiar i rumiar i estar
i ser un ésser viu d'estiu". 

Poemes d'estiu - Isabel Barriel









Comentaris

Entrades populars