Sant Jordi a la Plaça Major

Hola hola!

Vau sortir a passsejar per Tona aquest Sant Jordi a la tarda?

Si la resposta és que sí, segurament varem coincidir compartint jocs a la Plaça Major, i és que aquest Sant Jordi la Ludoteca va sortir al carrer per celebrar aquest dia tan bonic!


Conjuntament amb la Biblioteca, el taller "Tresor a la vista" i la fantàstica ajuda dels voluntaris i voluntàries de la Ludoteca vam muntar un "Campament de Sant Jordi" amb diferents espais per poder jugar i gaudir de la festa.

A continuació us deixem algunes fotos on us expliquem els diferents espais de joc i aprofitem per agrair-vos a tots i totes els que vareu venir a jugar amb nosaltres per compartir una estona d'aquest dia de llegenda!

La Cuina: Seguint la recepta màgica podies recepta màgica aconseguies fer pasta sal. Gràcies Vicky, Laura i Oriol per ser uns superchefs!


El vestidor: En aquest espai, la Irene i la Judit et convertien en el personatge fantàstic que tu decidies ser. També hi havia disfresses!!


El rebost del Drac: Vau veure que a partir d'ara el drac s'alimenta d'imaginació? Gràcies a les vostres creacions el drac té menjar com a mínim fins l'any que ve!! Sou uns artistes!

El Jardí: Tot campament té un jardí... i al de Tona podies practicar punteria, muntar a cavall i fer curses de sacs!

El Castell de Tresor a la vista!:








Comentaris

Entrades populars