UN GRAN JOC DE NIT!!



El passat divendres dia 8 de Juny la ludoteca varem celebrar la festa de final de curs. Aquest any l'activitat va ser un Joc de Nit per a famílies. 

Feia setmanes que els voluntaris, voluntaries i l'equip de la ludoteca teníem aquesta data al cap: definint la història, preparant tot el material i carregant-ho tot d'il.lusió perquè aquell dia estigués tot llest. I així va ser!!! 

Una visita inesperada d'uns éssers màgics que venien d'un planeta on s'hi estava acabant la vida perquè no hi havia nit des de feia un any i l'aigua s'evaporava, ens esperaven a les Feixetes perquè descobrissim el seu nom, què menjaven i què carai havia passat... Parlaven molt estrany i inclús hi havia un lladre de veus que posava a tothom alèrta!!   

Nosaltres ens ho varem passar molt bé, i estem molt i molt contents perquè 80 persones van venir a participar i s'ha de reconèixer que van fer molt bé la feina... A Tona tenim bons investigadors i investigadores, que treballen d'allò més bé en equip!!

Aprofitem també per donar les gràcies un cop més als voluntaris i voluntaries de la Ludoteca, que sense la seva feina, tot això hagués estat impossible!!


BON ESTIU A TOTHOM!! 
ENS VEIEM EL SETEMBRE!!! 

Comentaris

Entrades populars